تحقیق درباره چای

مطالب دیگر:
📎عدم نمایش داده هایی با مقادیرصفر در نمودار📎پروژه شبیه سازی فلشر ترانزیستوری با پروتئوس📎پروژه شبیه سازی فلشر با آی سی 555 بوسیله پروتئوس📎پروژه شبیه سازی تقویت کننده کسکد ( Cascode ) با پروتئوس📎نمودار میانگین متحرک و انواع آن در اکسل📎نمونه داشبورد نقشه حرارتی ایران در اکسل📎داشبورد مقایسه فروش محصولات بصورت نوار قلب📎نمونه داشبورد مدیریتی فروش براساس استانها📎Solpor📎App_power📎داشبورد مقایسه فروش و هدف روی نقشه ایران📎پکیج رویایی📎پرسشنامه طرحواره یانگ (فرم 90 سوالی استخراج تمام طرح واره ها)📎دانلود فایل فلش فارسی سامسونگ Note5-N920R4📎کسب درآمد روزانه 200هزار تومن و بالاتر📎فارسی ساز برنامه های APk📎دانلود پاورپوینت Servqual سنجش کيفيت خدمات دربیمارستان شهید رهنمون با استفاده از تکنیک سروکوآل مدل EPI📎دانلود پروژه بررسی تطبیق سهم بازار موجود با مطلوب شرکت یزد لوله📎انتقال اعضای گروه در تلگرام📎دانلود کتاب های شهید مطهری
تحقیق درباره چای|1807381|fzj
هم اکنون فایل با مشخصه ی تحقیق درباره چای وارد وب شده اید برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 10 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید . لینک دانلود پایین صفحه چای واژهای است

این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 10 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.

لینک دانلود پایین صفحه

چای واژه‌ای است چینی که در چین و شمال هندوستان به کار می‌رود و تقریباً با همان تلفظ وارد زبان فارسی شده‌است.

نام این گیاه در گویش چینی جنوبی چای و در گویش چینی شمالی به صورت تِی تلفظ می‌شد و هردو تلفظی از یک واژه یگانه در چینی قدیم هستند. مردم اروپای غربی نام این گیاه را از چینیان شمالی و مردم خاورمیانه و شمال آفریقا نام آن را از چینیان جنوبی آموختند.

نوشیدنی چای با دم کردن برگها، جوانه‌ها یا شاخه‌های فرآوری شده بوته چای گونه Camellia sinensis به مدت چند دقیقه درآب داغ درست می‌شود. فرآوری آن می‌تواند شامل اکسیداسیون، حرارت دهی، خشکسازی و افزودن گیاهان، گلها، چاشنیها و میوه‌های دیگر به آن باشد.

ای یک منبع طبیعی از کافئین، تئوفیلین، تیانین و آنتی اکسیدان‌ها است، اما تقریباً بدون چربی، کربوهیدرات‌ها، یا پروتئین. آن دارای طعمی مطلوب است که کمی تلخ و گس می‌باشد

فرآوری و طبقه بندی

انواع چای براساس نوع فرآوری خود قابل تمایز هستند. برگهای بوته گیاه چای، اگربه سرعت پس از چیده شدن، خشک نشوند، پلاسیده و اکسیده می‌شوند. این فرآیند مشابه با تبدیل جو به مالت است، که درآن نشاسته به انواع شکر تبدیل می‌شود؛ برگ‌های آن به سرعت تیره می‌شوند، و سبزینه آن تخریب شده و مواد جوهرمازو درآن آزاد می‌شود. گام بعدی در فرآوری، متوقف ساختن روند اکسیداسیون در مرحله‌ای ازپیش‌تعیین‌شده و از طریق زدودن آب برگ‌ها با حرارت دادن آنها می‌باشد.